Wie zijn wij

Gezinshuis Heino is gelegen onder de rook van Zwolle. Wij Frits en Wendy Belle zijn 31 jaar getrouwd en zijn full time gezinshuisouders. Wij hebben 3 eigen kinderen en een kleinkind. Onze eigen kinderen wonen niet meer thuis maar zijn wel betrokken bij het gezinshuis. Ze komen regelmatig op visite en we vieren veel dingen gezamenlijk zoals vakanties  

Wij  hebben 23 jaar ervaring in de pleegzorg als pleegouders en Wendy is betrokken geweest bij de pleegoudervoorbereiding. Bij beiden werden we geconfronteerd met het feit dat er voor sommige kinderen lastig een vervolg plek is te vinden. Dit feit en onze passie voor kinderen heeft er voor gezorgd dat we onze dromen hebben verwezenlijk door het stichten van een gezinshuis.                                                       

Wendy heeft in 2012 de Post HBO Opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltgezinstherapie (EPH/GGT) bij het Kempler instituut afgerond en het coachingstraject bij Groundwork. Bij beiden opleidingen was Frits er betrokken en heeft verscheidene trainingsdagen gevolgd. Verder hebben wij ons bijgeschoold middels trainingen via gezinhuis.com en daarbuiten zoals de training trauma verwerking bij kinderen door Arianne Struik. En gaat Wendy binnen kort een training EFT doen.